Google Workspace Implementatie

Bedrijf met 25 medewerkers in zakelijke dienstverlening succesvol begeleid met de overgang van Microsoft Office omgeving naar de GSuite omgeving (Google). Samen met implementatiepartner Geefirm.Resultaat: maandelijkse besparing van 40% in kosten van het abonnement, terugverdientijd eenmalige kosten: 6 maanden.

Lees meer »

Grip op je financiële planning

Liquiditeit is het beschikbare geld dat jouw onderneming heeft.  Op dit moment weet je dat  door te kijken naar je banksaldo.  Maar hoeveel heb je beschikbaar over een paar weken, of maanden? Juist nu, in deze onzekere periode vanwege de corona impact is dit lastig te voorspellen, maar extreem belangrijk om te weten! 

Lees meer »

Implementatie Gripp (cloud) software

In de periode van januari 2018 tot maart 2018 heb ik in de rol van business consultant de Implementatie van Gripp software begeleid bij een organisatie in zakelijke dienstverlening. Deze cloud software is heel geschikt voor organisaties die te maken hebben met projecten. Met name als er zowel uren als inkopen op de projecten moeten worden geregistreerd (naast uiteraard de verkoop). Gripp heeft ook een sterke capaciteitsplanning.

Lees meer »