Strategisch advies -> betekenisvol ondernemen

In de wereld van vandaag, waar de maatschappij en het milieu steeds hoger op de agenda staan, is betekenisvol ondernemerschap meer dan een trend - het is een absolute noodzaak. Ondernemers over de hele wereld realiseren zich dat winst niet langer het enige doel kan zijn. Het is tijd voor een verschuiving naar meervoudige waardecreatie, waarbij oog is voor mens, milieu en maatschappij. Maar hoe kan een ondernemer deze verschuiving maken zonder het langetermijndoel van winst uit het oog te verliezen?

Lees meer »

Implementatie Moneybird

Controle, begeleiding en rapportage van door klanten gevoerde financiële administratie via online tools met output: fiscale aangiftes (btw en vpb), jaarrekeningen en publicatiestukken. Zowel voor IB ondernemers als voor BV´s.

Lees meer »

Google Workspace Implementatie

Bedrijf met 25 medewerkers in zakelijke dienstverlening succesvol begeleid met de overgang van Microsoft Office omgeving naar de GSuite omgeving (Google). Samen met implementatiepartner Geefirm.Resultaat: maandelijkse besparing van 40% in kosten van het abonnement, terugverdientijd eenmalige kosten: 6 maanden.

Lees meer »

Grip op je financiële planning

Liquiditeit is het beschikbare geld dat jouw onderneming heeft.  Op dit moment weet je dat  door te kijken naar je banksaldo.  Maar hoeveel heb je beschikbaar over een paar weken, of maanden? Juist nu, in deze onzekere periode vanwege de corona impact is dit lastig te voorspellen, maar extreem belangrijk om te weten! 

Lees meer »

Implementatie Gripp (cloud) software

In de periode van januari 2018 tot maart 2018 heb ik in de rol van business consultant de Implementatie van Gripp software begeleid bij een organisatie in zakelijke dienstverlening. Deze cloud software is heel geschikt voor organisaties die te maken hebben met projecten. Met name als er zowel uren als inkopen op de projecten moeten worden geregistreerd (naast uiteraard de verkoop). Gripp heeft ook een sterke capaciteitsplanning.

Lees meer »