Over Bloei

 

Door mijn kennis te delen, help ik anderen vooruit. Vanuit die gedachte ben ik Bloei gestart. Na jarenlang te hebben gewerkt in de accountancy en als controller en hr-consultant bij commerciële organisaties, breng ik met Bloei mijn kennis, ervaring én enthousiasme over op bedrijven in het mkb.

 

Via Bloei help ik bedrijven versneld te professionaliseren in een fase van sterke groei of verandering. Als echtgenote van een ondernemer heb ik van dichtbij ervaren dat het een behoorlijke uitdaging is om hierin de beste weg te vinden. Een frisse, professionele blik van buitenaf is dan heilzaam.

 

Door kennisoverdracht, persoonlijke coaching en de implementatie van praktische tools help ik ondernemers en medewerkers om financieel management, human resources management en interne processen te structureren en verbeteren. Kwaliteit, efficiency en persoonlijke groei staan hierbij centraal. Ik geef medewerkers de nodige steun in de rug, waarna zij op eigen kracht – en dus met minimale externe hulp – vooruit kunnen. De diensten die ik aanbied, heb ik reeds met succes toegepast of ingevoerd bij andere organisaties.

 

Ik ben Bloei

Karin Gombert

karin@bloei.eu

+31630031460


Bekijk ook mijn website over de liquiditeitsbegroting eens. Voor grip en zicht op je financiële planning!