• Interne processen

  • Financieel Management

  • Human resources management

Slimme en betaalbare cloud boekhoudsoftware – Acumulus

Als ondernemer wil je graag weten hoe je er financieel voor staat. De meeste ondernemers beginnen met een overzicht  in Excel, maken offertes en mogelijk ook facturen in Word en laten de rest over aan een accountant of administratiekantoor. Om mogelijk in een later stadium naar een boekhoudpakket over te stappen.

Gelukkig is er tegenwoordig ook goede cloudsoftware die je minder tijd (en frustratie!) kost dan een Excel overzicht, meer grip geeft op openstaande facturen dan een mapje met openstaande facturen en minder kost dan een gemiddeld boekhoudpakket. Software waar je ook snel goed mee uit de voeten kan, zodat je door meer zelf te doen kan besparen op de kosten van je accountant of administratiekantoor. Een voorbeeld van gebruiksvriendelijke software met veel mogelijkheden en met EUR 10 per maand een wel heel goede prijs/kwaliteitsverhouding is Acumulus.

https://www.sielsystems.nl/acumulus/redirect.php?id=121017

Ik heb de software zelf beoordeeld en in gebruik nadat ik er meerdere positieve reviews over tegen kwam op internet.

Acumulus kost EUR 10 (excl btw) per maand en is zeer geschikt voor kleine ondernemers (eenmanszaken tot BV’s met een redelijk eenvoudige administratie).

Met Acumulus kan je veel, heel veel zelfs. En vooral veel zelf. Tot en met je btw aangifte, je jaarcijfers en je fiscale overzicht. Met direct een duidelijk overzicht in een dashboard over hoe je er financieel voor staat. Heb je hier interesse in, maar wil je graag begeleiding bij de start (of overstap van je huidige systeem)? Wil je ook dat iemand checkt wat je hebt gedaan voordat je de cijfers naar Belastingdienst of bank stuurt? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Inmiddels heb ik een aantal ondernemers met een uitleg van maximaal 2 uur de basis geleerd en een afspraak gemaakt over de controles die ik voor ze doe.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op via 06-30031460 of karin@bloei.eu of kijk voor informatie en een 30-dagen proefaccount op:

https://www.sielsystems.nl/acumulus/redirect.php?id=121017

 

Hieronder de review van Cloudtools over Acumulus:

http://www.cloudtools.nl/saas-financieel/review-acumulus-biedt-simpele-maar-complete-boekhouding