• Interne processen

  • Financieel Management

  • Human resources management

Wat is een PPA?

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is een krachtig en eenvoudig in te zetten instrument in bijvoorbeeld een werving en selectieprocedure of ontwikkeltraject. Via een link kan de kandidaat of werknemer in een tijdsbestek van ongeveer 10 minuten online vragen beantwoorden. Hieruit volgt een uitgebreid en helder rapport, waarin 90% van de deelnemers zich erg goed herkent. Dit rapport geeft inzicht in gedragsstijlen en werkgedrag van mensen. De volgende vragen worden beantwoord: Wat zijn sterkte punten en wat zijn beperkingen van een persoon? Is dit een zelfstarter? Hoe communiceert iemand? Hoe gedraagt deze persoon zich onder druk? Wat motiveert deze persoon? Het is ook mogelijk een profiel te maken vanuit de beschrijving van een functie, hierdoor is eenvoudig te zien of iemands persoonlijkheid past bij het soort werk dat hij of zij doet.